HINQ Lunch Sessie – Actueel Medicatie Overzicht (AMO) – 20 juni 2023

Tijdens het HINQ “proudlycopiedform” Lunch event op 20 juni om 12 uur gaan we in op het Actueel Medicatie Overzicht (AMO) en de wijze waarop deze “gekopieerd” kan worden naar uw regio en geïncorporeerd in de regionale IZA plannen. 

Het Actueel Medicatie Overzicht
Rondom een patiënt werken vaak meerdere zorgverleners. 65.000 keer per jaar wordt een patiënt opgenomen door een medicatiefout. In cocreatie met de regio’s Leiden en Zwolle zijn de AMO services ontwikkeld waarbij alle medicatiedata uit verschillende bronnen, inclusief de patiënt, beschikbaar komt, geverifieerd en geactualiseerd wordt. Daaraan kunnen LAB-data en metingen worden toegevoegd waardoor een integrale, actuele en waardevolle informatie over de patiënt beschikbaar komt voor het (regionale) zorgnetwerk. Middels de AMO services kan een zorgverlener makkelijker verantwoorde beslissingen nemen bij het voorschrijven, verstrekken, wijzigen/stoppen en wordt de kans op een medicatiefout en onnodige opnames sterk verkleind. 

Door de AMO services van HINQ wordt passende en hybride netwerkzorg ondersteund en kan passende zorg steeds beter op de juiste plek (steeds vaker thuis) op het juiste moment ondersteund worden. Door registratie aan de bron en hergebruik in de medicatieketen wordt tevens de administratieve last voor de zorgprofessionals fors teruggedrongen.Dit kan dus naadloos passen in uw regionale IZA plannen.   

Tijdens deze HINQ Lunch sessie gaan we in op de AMO services en hoe dat cocreatieproces met de regio’s Leiden en Zwolle verloopt. Verschillende sprekers laten het AMO zien, en leggen uitgebreid uit hoe dit in de dagelijkse zorgpraktijk werkt en wat de impact is op de regionale zorgprocessen. 

Bent u er bij? Dinsdag 20 juni 2023 - 12 uur.

Het daadwerkelijke programma inclusief de sprekers volgt nog op deze pagina.

 

Partners die gebruik maken van de HINQ Lunch Sessie – Actueel Medicatie Overzicht (AMO) – 20 juni 2023 van HINQ

Aanmelden HINQ Lunch Sessie – Actueel Medicatie Overzicht (AMO) – 20 juni 2023