Onze Partners

Behandeltrajecten van het CIR zijn vraaggestuurd in plaats van aanbodgestuurd. Iedereen is uniek en elk behandeltraject dus ook. Het draait hier om uw vraag. Onze behandelmethode moet bij u passen in plaats van dat u bij de behandelmethode moet passen.

RealHealth is een pijnmanagementprogramma voor mensen met chronische rugpijn. Het programma is in Groot Brittannië ontwikkeld door een orthopedisch chirurg en een anesthesioloog/pijnspecialist en wordt sinds 2006 aangeboden door de Sint Maartenskliniek. Door de internationale contacten die de Sint Maartenskliniek als Centre of Excellence onderhoudt is dit samenwerkingsverband met RealHealth UK tot stand gebracht.

Het centrum biedt specialistische revalidatie aan kinderen en volwassenen. Volwassenen kunnen bij Vogellanden terecht voor klinische en poliklinische revalidatie. Een team van professionals helpt onder andere bij het revalidatieproces na ziekte, CVA, trauma of een aangeboren afwijking. De revalidanten worden hier gecoacht naar een zo goed en zelfstandig mogelijk leven.