Direct inzicht in de
stemming van de cliënt

Ontwikkeld in samenwerking met
ons zorgnetwerk

De Inner Lifechart is een hulpmiddel gebaseerd op de officiële Lifechart methode. Inner is ontwikkeld in samenwerking met Nederlandse GGZ zorgprofessionals en uitvoerig getest door cliënten met een stemmingsstoornis. 

Bart Geerling

GGZ vs
Hoofd Dimence Bipolair

Ralph Kupka

GGZ Psychiater
GGZ inGeest & Altrecht

Eline Regeer

Psychiater en
Onderzoekscoördinator

Inner Lifechart: hoe werkt het?

Waarde die het zal opleveren

Voor zorgprofessionals: Eenvoudig cliënten monitoren

Met de Inner Lifechart kunt u eenvoudig de stemming van uw cliënten monitoren. Zo houdt u tussen consults een oogje in het zeil en kunt u tijdens consults meteen de diepte in en bespreken wat belangrijk is voor de cliënt. 

Voor cliënten: Jouw stemmingen, slaap en notities bijhouden

Met de Inner Lifechart kun je dagelijks jouw stemming en slaap bijhouden, en invullen wat er die dag is gebeurd. Zo krijg je inzicht in wat jouw stemming beïnvloedt. Je kunt dit overzicht ook eenvoudig met jouw zorgverlener delen.

Voor cliënten: Maak een actie-plan voor zelfmanagement

Wanneer je last hebt van een stemming, kan het moeilijk zijn om te bedenken wat helpt. Stel zelf of samen met je zorgverlener een actieplan op. Dit kan jou ondersteunen wanneer je last hebt van een stemming.

Voor cliënten: Alles bij elkaar in 1 overzicht

In de Inner Lifechart vind je al jouw stemmingen terug in een begrijpelijke grafiek. Zou kun jij en je zorgverlener terugkijken hoe je je voelde, waar dat door kwam én wat hielp om je beter te voelen.

Interesse om de Inner Lifechart in jouw
zorginstelling te gebruiken?

Onze partners

Nuttige materialen

Copyright © HINQ 2022