WeSeeDoo - Beeldbellen vanuit uw ZNO.

Sinds de uitbraak van het Coronavirus is digitaal contact het nieuwe normaal geworden in de gezondheidszorg. HINQ en WeSeeDo bieden u betaalbaar en onbeperkt online beeldcontact met uw patiënten en collega zorgverleners. Dit is persoonlijk, makkelijk en veilig.

Wat doen wij?

Veilig
WeSeeDo biedt een versleutelde online omgeving om direct en veilig te kunnen beeldbellen. Daarom zijn er geen inlogcodes, software en wachtwoorden nodig. WeSeeDo voldoet aan de AVG, en aanvullende privacy- en security regels.

Persoonlijk
Beeldbellen kan direct vanuit het behandel dashboard van uw patiënt. Zo heeft u alle relevante informatie meteen bij de hand. Het is persoonlijk dankzij het menselijk oogcontact met uw patiënt of collega zorgverlener.

Makkelijk
Uw patiënt hoeft niks te downloaden of installeren. Met één druk op de link in uw uitnodigingsmail of -sms, neemt uw patiënt direct plaats in de online wachtkamer. Vanaf iedere locatie kunt u een beeldbel gesprek starten.

 

Wat krijgt u ervoor?

Beeldbellen voor iedereen

 • U en uw patiënt hoeven niets te downloaden of registreren.
 • Via één klik per mail of sms neemt uw cliënt plaats in de online wachtkamer.
 • U kunt ook direct een uitnodiging sturen voor meer inzicht tijdens een telefonisch consult.
 • We begeleiden automatisch uw patiënt naar de juiste instellingen.


Eenvoudig afspraken maken en beheren

 • U houdt de regie, een gesprek start niet voordat u het aangeeft.
  Assistenten kunnen alles gemakkelijk voor u plannen vanuit de WeSeeDo omgeving.
 • Extra functies zoals o.a. een collega toevoegen, doorverbinden naar een collega, chatten en documenten delen zijn standaard beschikbaar.

Veilig met Nederlandse servers

 • Nederlands product, speciaal ontwikkeld voor de zorg en overheid.
  Servers binnen Nederland
 • De videoverbinding is altijd beveiligd en blijft tussen u en de cliënt. WeSeeDo slaat nooit data op en heeft geen toegang tot het gesprek.
  AVG-proof, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

 

Eenvoudig en snel aan de slag

1. Met een ZNO account kunt u gelijk aan de slag met beeldbellen. Ga naar ‘Afspraken’ in de zijbalk. De eerste keer sluit u hier uw WeSeeDo abonnement af. Daarna kunt u beeldbellen met patiënten en zorgverleners.

Nog geen ZNO account? U kunt makkelijk een ZNO account maken via app.hinq.nl.

2. In het behandel dashboard van uw patiënten ziet u de Beeldbellen knop. De knop is actief als u uw WeSeeDo abonnement heeft gestart. Zo kunt u uw patiënten uitnodigen om te beeldbellen.

3. Er zijn vervolgens twee opties voor het uitnodigen van uw patiënt of collega zorgverlener:

 • U kunt kiezen om tijdens een gesprek beeldbellen te gebruiken door een link te delen, zodat u direct beeld krijgt.
 • U deelt de link voor beeldbellen en maakt een afspraak op een bepaalde dag en tijdstip. Uw patiënt neemt plaats in de virtuele wachtkamer totdat u het gesprek start.

 

Het beeldbel abonnement is maandelijks opzegbaar als u er geen gebruik meer van wilt maken.

Nieuws & events

Thema: De herbruikbaarheid van landelijke gegevensuitwisseling ten behoeve van geboortezorg – BabyConnect

Thema: BabyConnect - De basis is gelegd: het WEGIZ en IZA verwijzen naar de grondbeginselen die nodig zijn bij de realisatie van passende, hybride netwerkzorg. Door de uitrol en afronding van de VIPP programma’s is het mogelijk voor veel instellingen om nu online netwerkzorg daadwerkelijk te gaan implementeren. Maar, hoe nu verder? Wat zijn de mogelijkheden die hybride netwerkzorg en interoperabiliteit biedt? Tijdens deze bijeenkomst is het thema BabyConnect, het versnellingsprogramma voor informatie-uitwisseling tussen patiënt/cliënt en professional (VIPP) voor instellingen in de geboortezorg.