Zorgprogramma's

Als zorgprofessional kunt u cliënten uitnodigen voor programma’s, waarin u medische inhoud op maat kunt klaarzetten. Bijvoorbeeld vragenlijsten, oefeningen of informatie over de behandeling. U kunt ook de betrokken zorgprofessionals toevoegen.

De programma’s zijn ondersteunend aan het behandelproces. De verhouding tussen online en fysiek contact is afhankelijk van de aandoening en toestand van de patiënt.

Meteen aan de slag?

Dementie

Dit programma is onderdeel van onderzoekstraject MOCIA en richt zich op het onderzoeken of leefstijl interventies kunnen bijdragen aan het verminderen en voorkomen van dementie. Begeleiders kunnen de patiënten monitoren en begeleiden bij het uitvoeren van leefstijltips, geheugentraining en zelfmetingen.
Lees meer...

Kanker Nazorg

PROVES Pilot – Patiënten die revalideren van een behandeling tegen kanker moeten hun verhaal vaak opnieuw vertellen. Met dit programma kunt u vragenlijsten klaarzetten bij de patiënt en deze met toestemming ook weer delen met de betrokken behandelaars. Zo hoeft de patiënt de vragenlijst niet voor elke zorgprofessional opnieuw in te vullen. Dit programma is onderdeel van de PROVES Pilot Onco-in-Balans. Hiermee wordt de MedMij gegevensdienst ‘Vragenlijsten’ beproefd.
Lees meer...
Hypofyse Tumoren

Hypofyse tumoren

Mensen met een hypofysetumor gaan een uitgebreid en intensief behandeltraject in. Het programma helpt deze patiënten inzicht te krijgen in hun aandoening, is gericht op educatie en acceptatie en het bevorderen van de kwaliteit van leven. Bovendien krijgt de patiënt meer grip op zijn eigen situatie door zelf metingen door te geven en (online) direct met de zorgprofessional te communiceren.
Lees meer...

Urticaria

Voor patiënten met Urticaria zijn vragenlijsten en informatie beschikbaar die klaargezet kunnen worden.
Lees meer...

Netherton syndroom

Voor patiënten met het Netherton syndroom zijn vragenlijsten op maat beschikbaar.
Lees meer...

Eczeem

Voor patiënten met eczeem of een vermoeden van eczeem zijn vragenlijsten op maat beschikbaar die u kunt klaarzetten. Bijvoorbeeld een intake vragenlijst ter voorbereiding op het consult.
Lees meer...

Huidaandoeningen – Huidhuis

Een huidaandoening zoals Urticaria of Eczeem is vervelend en bijna altijd zichtbaar. Hierdoor ervaren patiënten niet alleen fysieke, maar ook psychische klachten. In de huidprogramma’s kunt u vragenlijsten, foto’s, medicatie en meetwaarden uitwisselen, eenvoudig online contact houden met de patiënt en het herstel van de huidaandoening volgen. Naast het algemene huidprogramma zijn er programma’s voor specifieke huidaandoeningen.
Lees meer...

Inner Lifechart

Met de Inner Lifechart krijgen patiënten met een stemmingsstoornis inzicht in wat hun stemming beïnvloedt. Ze houden dagelijks stemming, slaap en gebeurtenissen bij, en kunnen dit delen met de zorgprofessional. Zo houdt u tussen consults een oogje in het zeil en kunt u tijdens consults meteen de diepte in, een actieplan opstellen en bespreken wat belangrijk is voor de cliënt. Lees meer over Inner Lifechart in de case ‘Inner Lifechart’.
Lees meer...

Connect2Grow

Met het Connect2Grow programma ondersteunt kwetsbare zwangeren. Door middel van vragenlijst kunt u monitoren hoe het met de zwangere gaat. Dit programma wordt samen met Mind2Care programma landelijk gebruikt in de geboortezorg. Lees meer hierover in de case ‘Geboortezorg’.
Lees meer...

Staat uw cliëntengroep hier niet tussen?
We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Monitoring

Onze programma’s voor chronische patiënten maken gebruik van medisch hulpmiddel Monitoring. Patiënten kunnen hiermee thuis metingen doen en zelf de resultaten toevoegen aan hun PGO.

Medisch Hulpmiddel

Onze programma’s voor chronische patiënten maken gebruik van medisch hulpmiddel Monitoring. Patiënten kunnen hiermee thuis metingen doen en zelf de resultaten toevoegen aan hun PGO.

Ivido B.V.

Wilhelmina van Pruisenweg 35
2595AN Den Haag